Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve Öğretim alanında etkili ve nitelikli bir “model okul” olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerine ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan, başarılı ve mutlu öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Akademik başarıda önde, sportif başarıda zirvede bir okul. Başarmak Bizim İşimiz.

Saatler: Sabah 07:15-12:55 Öğlen 13:05-18:45
Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(352)331 5235

WEB - https://mustafasimsekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ziya Gökalp Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Meral Sokak No 10 KOCASİNAN/KAYSERİ

Kütüphane Kitap Sayısı :9300
Öğretim Şekli :İkili Eğitim verilmektedir. 7 ve 8. sınıflar Sabahçı, 5 ve 6. sınıflar Öğlenci olarak gelmektedirler.

Yerleşim Yeri - Adres :Ziya Gökalp Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Meral Sokak No:10 KOCASİNAN/KAYSERİ

Ulaşım Ziya Gökalp ve Gaziosman otobüsleri okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5km